۶۸ یا ۶۹
خانــم

کسی که افتادگی دریچه دارد،وقتی بوی بعضی عطر ها به مشامش میرسه،دچار لرزش و افتادگی شدید فشار و سوزش در ناحیه ی قلب باشه،ممکنه از مشکل قلبی باشه؟ یا از آلرژی؟

سلام جناب آقای دکتر
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما
سوالی داشتم
من 5 سال هست که متوجه شدم افتادگی دریچه میترال دارم،همچنین ضربان قلبم هم شدیدا بالاست،با تو جه به گزارش هولترینگ بیشترین تعداد ضربان قلبم 127 بوده،حالا پزشک به من گفتن که از بو و دود سیگار و بوی عطر و آلودگی هوا دور باشم
جدیدا بوی عطر های شیرین و گرم،وقتی به مشامم میرسه،یهو قلبم میسوزه و ضربان قلبم به طور ناگهانی و شدید میره بالا،طوری که نمیتونم به خوبی نفس بکشم و با صدای بلند و تند تند نفس میکشم،وقتی این اتفاق میفته،از دور لب هام شروع به سِر شدن میکنه،دستام قفل میشه و میلرزم،و فشارم میفته
همراه با سر گیجه ی شدید طوری که نمیتونم تعادل داشته باشم و چشمام سیاهی میره،میخوام بدونم که این ممکنه برگرده به همون هشداری که پزشک به من داده بودن؟؟ یا ممکنه آلرژی باشه؟؟

ببخشید سرتون رو هم درد آوردم
سپاس

1 پـاسـخ

بازدید : 790 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران