۲۸
۱۱۴
خانــم

تشنج و مشکلات اعصاب و روان خواهرم؟

سلام دکتر جان
خانم دکتر من تواهرم از بچگی تشنج میکرد حدود دو سال پیش دکتر قرص والپروات سدیمشو قطع کرد و براش لوبل تجویز کرد که خواهرم انگار این دارو بهش نمیساخت مدام بی قرار بود درصورتی که سالهای قبل اصلا اینجوری نبود وقتی والپروات میخورد.
یه شب که حالش بد شده بود میگفت تنگی نفس دارم داره دست و پام سر میسه برادرم و مادرم بردنش اورژانس اونجا بهش هالوپریدول زده بودن که بعد از تزریق به مادرم گفته بود آس یرم آی سرم بعد تشنج کرده بود بعد مامانم گفت هی سرشم میخورده به بالشت.
بعد از اون دیگه خواهرم اون آدم سابق نشد مدام بی قراری داشت مداااام یه بار بعد اون قضیه حالش شدیدا بد شد هذیان گویی و عدم توانایی ما در کنترلش مدام داد میزد هذیان میگفت مجبور شریم برا آروم شدنش بهش هالوپریدول بزنیم تو اورژانس یه بیمارستان دیگه این دفعه تشنج نکرد فقط بی حال شدید و خواب آلودگی تا دوباره بردنش دکتر.
هنوزم بی قراری داره طوری که دکتر براش آری بیپرازول تجویز کرد و گفت دو قطبیه این بچه از دستمون داره میره تو رو خدا کمک کنید.
کلی داروی جدید بهش اضافه کردن سیتالوپرام و چیزای دیگه.
ولی کلا بعد اون آمپول انگار مریض شده چند روز پیش دکتر رفته بود داروهای افسردگیشو قطع کرد به خاطر حساسیت پوستی دوباره امروز صبح حالش بد شد دوباره هذیان گویی و داد و بیداد و دوباره مجبور شدم نصف آمپول 5 میلیگرم رو براش تزریق کنم چون اصلا آروم نمیشد. به نظرتون بدنش به هالوپریدول عادت کرده؟ یا بار اول عوارض اکستراپیرامیدال داده و نباید هیچ وقت بگیره؟ چون خودشم سابقه تشنج داشته من نمیفهمم اون تشنج بعد تزریق هالوپریدول برا تزریق اون بوده یا خودش تشنج کرده. خوب الان من چکار کنم باید چکار کنیم براش قرصشو باید شروع کنه؟

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران