۲۶
۶۰
خانــم

تشخیص و درمان پولیپ مثانه چگونه است؟

با سلام و احترام من دوبار سونوگرافی به فاصله یازده روز انجام دادم در سونوی اول کلیه ها نرمال و کانون اکوژن دو میلی متر در کالیس میانی چپ با احتمال رسوبات کلسیمی یا میکرولیتیازیس رویت شد و ضخامت مثانه نرمال و یک کانون اکوژن و فیکس 4 میلیمتر در کف مثانه سمت چپ مجاور دیستال حالب چپ دیده شد که نوشته شده بود از نظر رد احتمال پولیپ جداری و سایر ضایعات مخاطی تخت بررسی بیشتر قراز گیرد
در سونوی دوم چیزی در کلیه ها مشاهده نشد من دوبار در لباسم کمی رد خون دیدم و در میزراه حس پایین امدن چیزی داشتم ممکن هست که اون رسوبات دفع شده باشند؟چون در سونوی دوم چیزی مشاهده نشد،
همچنین در سونو دوم ذکر شده در اینفریولترال چپ یک ندول اکوژن کوچک 4 در 5 میلیمتر (برجستگی مخاطی) دیده میشود که میتواند احتمال پولبپ را مطرح کند و سونوگرافی بعد از 3 ماه جهت کنترل سایز نودل لازم است
آزمایش ادرار هم انجام دادم موردی نبود و خون هم وجود نداشت
خیلی نگران هستم
بعضی اوقات در میزراه خس مبهمی دارم
ممکن هست این نودل سنگ باشد و در سونو تشخیص ندادند؟ اگر احتمال پولیپ درست باشد نگران کننده هست؟ و درمانی دارد؟
در هر دو سونوگرافی مکان اکوژن یکی هست؟یا کمی تغییر مکان داده؟
ممنوندارتون میشم راهنمایی بفرمایید

بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران