۳۶
خانــم

خونریزی شدید موقع پریود ؟

سلام خانم دکتر وقت بخیر دختری 36 ساله هستم که موقع پریود خون‌ریزی شدید همراه با دفع لخته دارم طوری که اون دوران اصلا جایی نمیتوانم بروم و کاری نمیتوانم بکنم آزمایش و سونوگرافی هم انجام دادم مشکلی نبود چند تا دکتر هم رفتم قرص ریپاون، مفنامیک اسید و ترانگزامیک اسید دادند ولی فایده نداشت و گفتند باید تحمل کنی
بای اینکه خونریزی ام کم بشود و دفع لخته نداشته باشم چه اقدامی باید انجام بدم؟ دارویی هست که بتواند این مشکل را حل کند؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید باتشکر فراوان از شما 🙏🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران