درد قلب ؟

سلام. آقای دکتر من یکبار پیش آقای دکتر علیرضا رای رفتم تست ورزش همه چیز انجام دادم هیچی نبود فقط گفتن دریچه قلبت کلفته الان چند روز خیلی شدید احساس درد میکنه قفسه سینم درد میکنه میزنه تو پشتم حتی یکبار بیهوش شدم بنظرتون باید چکار کنم

1 پـاسـخ

  • با سلام و احترام
    اينکه اکو و معاينه تون خوب بوده و اختلال ساختاري و مادرزادي نداشتين خيال پزشک و خودتون راحته ولي در صورت ادامه و خصوصا تکرار کاهش هوشياري مجدد نياز به يه شرح حال کامل و معاينه مجدد هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 170 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران