۴۰
۷۶
آقــا

درد ناحیه کشاله ران در نشستن؟

با سلام و خسته نباشید.دو تا مشکل داشتم.اول اینکه در ناحیه کشاله ران بیشتر موقع نشستن روی صندلی نزدیک به دو ساله که درد و سوز و داغی دارم .ظاهر پوست چیزی مشخص نیست.دوم اینکه نوک آلت کنار مجرای خروجی ادرار یه جوش زیر پوستی هست.اون هم مدت زیادیه و اندازه اش هم تغییر نکرده والان هم بعضی مواقع لباسم به نوک آلت میخوره اذیت میشم .ممنون.(واریکوسل بیضه هم دارم)

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران