بستری در بیمارستان اعصاب و روان؟

با سلام.خسته نباشید .من چند وقت پیش حالم بد شد و بعضی آدم ها رو به شکل خورده شده(زامبی)میدیدم منو بردن بیمارستان 22بهمن قزوین و اونجا برای مدتی اونجوری بودم.اونجا بهم قرص هالوپریدول5،تری هگزیفنیدیل2،پروپرانولول20 دادن با توجه به اینکه دوسال پیش هم اونجا بستری شده بودم و قرص های ریسپریدون و بی پریدین میدادن و من اونها رو پس از حدود دوماه قطع کردم و به همون حال خوب قبل از مصرف دارو برگشتم اینبار هم پس از ترخیص از بیمارستان چند بار تلاش کردم قطع کنم اما نشد و برای آخرین بار تلاش کردم این قرص ها رو قطع کردم اما هم بی حوصله و بی ذوق و بی علاقه شده بودم و هم احساس خستگی میکردم چند روز که گذشت سرم یهویی شروع به درد کردن کرد نمیدونستم چیکار کنم دوباره شروع کردم به قرص خوردن می ترسم این سردرد همینجوری تو من باقی بمونه خیلی ترسیدم کاشکی قرصام رو اون موقع قطع نمی کردم

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام. لطفا داروي خود را بدون نظر پزشکتون و خودسرانه قطع نکنيد. اجازه بديد دوره درمانتون کامل شود و پزشکتون در صورت صلاحديد و طبق يک برنامه قطع کند. در حال حاضر اگر جديدا دارو را مجدد شروع کرديد به احتمال زياد پس از مدتي علائم قطع مصرف دارو، برطرف ميشود . در ضمن پيشنهاد ميکنم جهت چکاپ حتما يک ام آر آي مغز انجام دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران