۱۷
۶۷
آقــا

سرگیجه بیش از حد دارم موقعی که نشستم سرم همش یجوری میشه؟

سرگیجه بیش از حد دارم موقعی که نشستم سرم همش یجوری میشه بعضی موقع درحدی میشم میگم دور از جون سکته مغزی رو میزنم . موقع نماز که می ایستم تشدید میشه نفس تنگی هم دارم نمیدونم مربوط میشه یا نه ، یعنی همزمان نفس تنگی ، سرگیجه و بعضی موقع همراه نفس تنگی گوشمم کیپ میشه و آب دهنمو قورت میدم کم بهتر میشه و ادامه داره؟

خواهشمندم جناب دکتر تا حد توانتون کمکم کنین چون خیلی نگرانم کرده سنیم ندارم 17 سالمه

1 پـاسـخ

  • سلام، سرگيجه ميتونه به علل مختلفي باشه از جمله مغز، گوش داخلي، کم خوني، و برخي داروها. سرگيجه به همراه تنگي نفس اين فکر رو به ذهن مياره که نکنه مسئله ريوي و قلبي در ميان باشه. اگر همه موارد بالا نرمال باشه، ميتونه علت اضطرابي هم مطرح باشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 220 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران