۲۵
۶۰
خانــم

مشکل ریوی؟

ا سلام و عرض خسته نباشید
آقای دکتر بنده از 5 ماه پیش با مشکل تنفسی مواجه شدم
قبل از اسباب کشی از ترس کرونا کل خونه رو با وایتکس پاک کردم هوا گرم بود گاز وایتکس اذیتم کرد بعد مرتبم از الکل برا ضد عفونی استفاده کردم و هر جام رفتم دو سه لایه ماسک استفاده میکنم حتی تو خونه
بعد از اسباب کشی کم کم به بوی ضد عفونی کننده ها حساس شدم و با احساسشون تنگ نفس شدم و قفسه سینم درد گرفت و هر چقد مگذشت این تنگ نفسی و حساسیت بیشتر شد تا جایی که الان با بوی غذا و شامپو صابون هم این طوری میشم و بشدت حس بویاییم هم قوی شده و بیشتر اذیت میشم چند بار هم رفتم دکتر متخصص گفتن آسم خفیف دارم ولی داروها یی که دادن رو مصرف میکنم خیلی تأثیری به حالم نداشته
به نظر شما برای درمان چیکار باید بکنم

1 پـاسـخ

  • با سلام نکته اول اينکه به پزشک خود اعتماد داشته باشيد به ويژه آنکه پزشکتان از همکاران گرامي اينجانب هستند. درمان را کامل انجام دهيد. مطالعه مطلب زير مي‌تواند به شما کمک کند. https://drnafas.com/%d8%a2%d8%b3%d9%85%d8%8c-%d8%b9%d9%84%d8%a7%d8%a6%d9%85-%d9%88-%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84%d9%87-%d8%a8%d8%a7-%d8%a2%d9%86/ نکته دوم اين که چنانچه ريه شما حساس شده باشد نياز به مراقبت طولاني مدت دارد مطالعه مطلب زير مي‌تواند به شما کمک کند. https://drnafas.com/%d8%a8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d9%84%d8%aa%d9%87%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%b1%db%8c%d9%87-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%b3/ سلامت و تندرست باشيد. و

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه در تهران