علت لکه های قهوه ای رنگ روی بازو تا پاها؟

با سلام من چند وقتی هست روی جاهای مختلف تنم از بازوم گرفته تا روی پاهام لکه قهوه های رنگ میفته که اولش کمرنگهم به مرور زمآن پر رنگتر میشه میدونم بخاطر آفتاب نیست چون تو معرض قرار گرفتن زیر تابش خورشید نیستم میخوام راهنمایم کنید ببینم راه درمان وجود داره یا خیلی زود تو تنم داره پر میشه دچار افسردگیم کرده جون عزیزتون آگه راه حل داره زودتر کمکم کنید که تا عمر مدیونتون میشم

1 پـاسـخ

  • سلام
    علل فوق العاده زيادي از قارچ تا بيماريهاي ايمني و ... وجود دارد و حتما بايد توسط يک متخصص پوست ويزيت شده و احتمال زياد تحت نمونه برداري قرار بگيريد.
    بعد از تشخيص قطعي در مورد امکان درمان ميتوان نظر داد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 764 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران