۹.۵
آقــا

شب ادراری پسر ۹.۵ ساله؟

سلام.دکتر پسر من از نوزادی دچار شب ادرای اولیه بود و هوچنان ادامه داره، این موضوع ارثی هست و‌پدرشون هم تا 15 سالگی این مشکل‌رو داشتن. اما پسر من تعداد دفعات بیشتری داره.‌ با روش های خانگی کمی کنترل میشه ولی باز مجدد برمیگرده.‌ تا حالا دارو مصرف نکرده.آزمایش کامل و‌ سونوی کامل داده و مشکلی نداشته و همه چیز سالم و خوب بوده.
می خوام بدونم داروهایی که برای شب ادراری رایج هست مثل ایمی پرامین یا اسپری بینی عوارض زیادی دارن ؟ مصرفشون برای پسرم لازمه؟

1 پـاسـخ

  • سلام شب ادراري فرزند شما به نظر مي رسدمشکل مهمي نباشد. در درجه اول به ايشان اطمينان دهيد به زودي بهبود پيدا خواهد کرد و شب ها دو ساعت قبل از خواب مايعات مصرف نکند و مصرف نمک را گاهش دهد. مصرف داروهاي ذکر شده تحت نظر پزشک عارضه مهمي ندارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در تهران