۲۷
۶۵
آقــا

واکسن گارداسیل؟

سلام وقت بخیر
من متولد 1374 هستم و تاکنون رابطه جنسی نداشته ام، اما در شرف ازدواجم .نظر به تزریق واکسن گارداسیل دارم، توسط یک پزشک که ماما هستن و از دوستانم هست تهیه شده و دوز اول را فرانسوی هست می‌خوام تزریق کنم.
آیا زمان خوبی هست? یا این واکسن سن داره؟ بعد حتما باید دوز های بعدی برندشون فرانسوی باشه؟قبلش نیازی به چکاپ یا آزمایش خاصی هست یا نه؟
ضمن اینکه من تنبلی تخمدان دارم.حتما باید تحت نظر دکتری باشم تا تزریق کنم.این دکتر ماما هست و چون من میخواستم ازشون پرسیدم و ایشون گفتند تهیه میکنند .ینی مطمئن هست دکتر

1 پـاسـخ

بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران