تشخیص کرونا یا انفولانزا و مدت درمان؟

سلام.
بیش از دو هفته پیش یروز یا بیحالی بیدار شدم و تا اخر شب کسل بودم و رعایت کردم. دو روز بعد سیتی ریه گرفتم که عفونت بسیار جزئی نشون میداد. به تشخیص دکتر، کلروهگزین و تاوانکس 750 و با تاخیر دو روزه، ده عدد قرص تامی فلو 75 میلی گرمی مصرف کردم. تا چند روز پیش که تامی فلو استفاده کردم وضعیتم نرمالتر و سرحالتر بودم. ولی مجدد امروز کوفتگی سراغم اومده.
گلوم میسوزه گاهی و تو صحبت کردن مجبورم کنترل کنمه سرفم نگیره. وقتی سرفه نسبتا محکم میکنم، ریه صدا میده.. چرک نداره..
الانم دو روز هست که پشتم یعنی پایین کتفم درد میکنه.. یا گاهی درد میگیره و ول میکنه.. دردی در قفسه سینه ندارم.
نفس عمیق میکشم و تا الان تنگی نفسی نداشتم.
نمیدونم انفولانزا یا کروناست.. میخوام بدونم اگر تشخیص درست باشه، چقدر طول میکشه تا خوب بشم؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من بهتره مجددا توسط پزشکي که شما رو ويزيت کرده و تامي فلو تجويز نموده ويزيت بشيد. با آرزوي بهبودي کامل.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 148 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران