مشگل آلت تناسلی؟

سلام خسته نباشید.
من 17 سالمه وآلتم کامل سفت نمیشه و کمی کج هست. حال به چپ داره و هرچقدر هم میخوام که آلتم ساف زیر شلوار باسته نمیشه و این منو اذیت میکنه. به نطرتون چیکار کنم پیش دکتر برم

1 پـاسـخ

  • با سلام مشکل شما در ارتباط با همکاران ارولوژيست کودکان و نوجوانان مي باشد. در اين مورد توصيه مي شود حد اقل يک بار از طرف متخصص ارولوژي از نزديک معاينه شويد پيشنهاد مي شود از جناب آقاي دکتر حسين امير زرگر شاغل در بيمارستان نيکان به آدرس زير وقت ويزيت بگيريد کلينيک بيمارستان نيکان تهران - اقدسيه، ابتداي بلوار ارتش، ورودي اراج، خيابان 22 بهمن، شماره 6 2129129 تلفن بيمارستان : دکتر حسين اميرزرگر ارولوژي اطفال - متخصص جراحي کليه و مجاري ادراري تناسلي جراحي کليه و مجاري ادراري- تناسلي ، اورولوژي کودکان و نوجوانان ، بي اختياري ادراري ، ناهنجاري هاي مجاري ادراري و آلت تناسلي ، ابهام جنسي در کودکان ، ناهنجاري هاي کليوي و مجاري ادرار جنيني ، ختنه ، ناباروري و ناتواني جنسي در مردان ، مشکلات ادراري

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در تهران