۴۵
۶
آقــا

در رابطه با هیدرونفروز کودک؟

سلام پسرم 45روزشه که در کلیه چب دچار هیدرونفروز شدید قطر لگنچه 25 میلی می باشد. چند بار پیش اورولوژیست بردمش همش سونوها رو تکرارمیکنه در سونوی آخری که امروز دادیم قطر لگنچه 20 بود اما گفت در مثانه اکوژن دیده شده باید آزمایش ادرار بگیریم حالا اگه نیاز به جراحی هست کی باید اقدام بکنیم آخه متخصصی که نوزاد ما تحت نظرش هست اصلا دارو هم ننوشت براش میترسم عفونت بکنه و کلیه اش تموم بشه

2 پـاسـخ

بازدید : 432 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران