۸
۲۴
خانــم

توهم کودک؟

فکر میکنم فلانی مرده خاله زن همسایه مامان بعد میبینم زندست یا میگه فکر میکنم اونا طلاق گرفتند قبلاً دو سال پیش هم شده بود بردم متخصص اعصاب و روان دو تا قرص داد سرترالین با آریپیپرازول خورد دوهفته خوب شد ما هم ادامه ندادیم الان دوباره برم روانپزشک یا روان شناس با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام.وقت بخير. اين حالات در کودکان علتهاي مختلفي دارد ولي شايعترين علت ميتونه ناشي از اضطراب باشه و با درمان دارويي بهبود پيدا خواهد کرد. توصيه ميشود در ابتدا مراجعه به روانپزشک داشته باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در گرگان