رفع لکنت دخترم که از بعد سه سالگی به ان مبتلا شده است؟

با عرض سلام وخسته نباشید دختری 8 ساله دارم که از سه سالگی به لکنت دچار شده اوایل مدتی دچارش میشد وخوب میشد وبعد دوباره باز شروع میکرد تا اینکه بعد عید خیلی شدت پیدا کرده لکنتش موقع خواندن شعر یا کتاب اصلا اتفاق نمی افته ودر ابتدای کلماته حرف اول کلمات را دو سه بار تکرار میکنه برادر بزرگش هم که الان 19 سالشه هم درست عین خواهرش بود که کلاس پنجم رفع شد بابت دخترم خواستم راهنمایی کنید در ضمن سابقه تشنج در دو سالگی هم داره البته نیاز به مصرف داروی نداشت بعد تشنج خوب بود ولی بعد یکسال شروع شد ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام ، اين که ‌ديرتون هم اين مشکل روداشت ‌خوب شد دليل نميشه که براي همه ي بچه هايي که دچارلکنت ميشن اتفاق بيافته، چون اگردقت بفرمين دربزرگسال هاهم لکنت هست . ربطي به تشنجش هم نداره ، براي درمان بهتره ازگفتاردرماني کمک بگيرين.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 17 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران