زیبایی دندان؟

با سلام خدمت خانم دکتر
من یک دندان کج در قسمت جلوی دهانم دارم پیش دندانپزشک رفتم به دکتر گفتم که برای درمانش چه باید بکنم نظر خودم این بود که عصب کشی و روکش شود اما دکتر گفتند که بهتر است چند دندان جلویی کامپوزیت شود می خواستم بدونم خوب است که دندانهایم را کامپوزیت کنم کامپوزیت زود نمیشکنه و رنگ نمی گیرد .
با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    بايد معاينه بشويد يا عکسي از لبخند خود به همراه دندانها ارسال فرماييد،کامپوزيت اگر به درستي و با مواد با کيفيت انجام بشود بين 5 تا 10 سال کارايي دارد و فقط جهت حفظ رنگ نياز به پاليش ساليانه دارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 176 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح و دندانپزشک زيبايي در تهران