لکنت زبان کودکان ؟

سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم من بچه دوسال و هفت ماه دارم که الان دوهفته هست لکنت زبان گرفته خیلی هم میترسه لکنت هم وقتی گرفت که مسافرت رفته بودیم و پدرش نبود الان خیلی ناراحتم میخوام بدونه به خاطر چیه الان چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

29 پـاسـخ

  • باتوجه به سن كودك و مدت زمان شروع علايم كودك شما لكنت ندارد و در مرحله نارواني اوليه طبيعي است با فراهم كردن مخيطي ارام و كم استرس و عدم بزرگنمايي وتوجه به گفتار اميدوارم مسيله حل بشه
    در صورت ادامه بعد از دوره 6ماهه حتما به گفتاردرمانگر مراجعه كنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام
    لکنت در سنين پايين صددرصد درمان ميشه نگران نباشيد و به گفتاردرمان مراجعه کنين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام علت لکنت ناشناخته است،ارامش خودتونو حفظ کنيد،تماس چشمي روبا کودک حفظ کنيد،به کودک نگوييد چجوري حرف بزنه يانزنه،گفتاراونو اصلاح نکنيد،اونو وادار به حرف زدن نکنيد،اوراازکسي ياچيزي نترسانيد و زمان روازدست ندهيد وبە گفتاردراني ماهر مراجعە کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • باسلام
    به گفتاردرمان متبحر مراجعه کنيد
    جهت بررسي اينکه لکنت است يا نارواني طبيعي....

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام و تشکر از ارسال پيام
    لکنت اختلالي چند عاملي است، يعني يک عامل ايجاد کننده ندارد. براي درمان آن هرچه سريع تر به گفتار درمان مجرب مراجعه کنيد.
    موفق باشيد - دکتر شيباني

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • درود به شما
    با توجه به سن كودك جهت تشخيص افتراقي ميان وجود لكنت و نارواني طبيعي گفتار به متخصص گفتاردرماني مراجعه نماييد.تشخيص نوع و شدت لكنت مراحل درمان را مشخص ميسازد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام. حتما به گفتار درمان مراجعه کنيد تا مشاورات لازم رو بهتون بدن و ارزيابي دقيق از فرزندتون داسته باشن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام. در روند رشد گفتار شما ممکنه علامت هاي نارواني گفتار رو ببينيد و بشنويد. گاهي اين علائم مربوط به رشد بوده و طبيعي هستند و گاهي علامت لکنت هستند. تشخيص اين موضوع با گفتاردرمانگر هست. يادتون باشه که در درمان لکنت، سن عامل مهمي به حساب مياد. بنابراين نارواني گفتار دخترتون رو پيگيري کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • حتما به نزديك ترين گفتاردرمان شهرتون مراجعه كنيد
    چندين مشاوره و كنترل محيط باعث ميشه بچه تون خيلي بهتر بشه و واود لكنت نشه تا وقتي ميريد پيش يه گفتاردرمان موارد زير رو رعايت كنيد:
    به هيچ عنوان به بچه نگيد چرا اينجوري حرف ميزني يا اروم حرف بزن نبايد بچه تونو از نحوه حرف زدنش آگاه كنيد
    سرعت گفتار خودتونم بياريد پايين كه الگو باشيد واسه بچه تون كه اروم حرف بزنه
    و بچه تونو رو از هيچي نترسونيد بايد محيط خونه كاملا امن باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام و تشکر از ارسال پيام
    لکنت اختلالي چند عاملي است، يعني يک عامل ايجاد کننده ندارد. براي درمان آن هرچه سريع تر به گفتار درمان مجرب مراجعه کنيد.
    موفق باشيد - دکتر شيباني

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • درود به شما
    با توجه به سن كودك جهت تشخيص افتراقي ميان وجود لكنت و نارواني طبيعي گفتار به متخصص گفتاردرماني مراجعه نماييد.تشخيص نوع و شدت لكنت مراحل درمان را مشخص ميسازد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام حتما مراجعه حضوري به همکاران گفتاردرمانگر داشته باشيد
    تا با ارزيابي دقيق درمان خوبي رو براي فرزندتون در نظر بگيرند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام وقت بخير
    سابقه خانوادگي لکنت داريد؟
    آيا مطمئن هستين که مشکل لکنت هست؟
    دختر يا پسر؟
    تاخير زباني يا حرکتي داشته؟
    واکنشتون به نارواني چيه؟
    و....؟
    به طور کلي اطلاعات شما ناقصه اما مهمترين نکته عدم آگاه سازي کودک نسبت به مشکل هست.
    تذکر ندين به نوع صحبت با نارواني چون کاملا غيرارادي
    محيط از لحاظ رواني امن باشه و احساس نگراني رو حتي نبايد در نگاه و چهره شما ببينه
    کمکش نکنيد وقتي نارواني اتفاق ميفته و اجازه بدين صحبتهاش رو خودش کامل کنه حتي با وجود نارواني
    از گفتار مادرانه( سرعت پايين* جهت ارائه الگو حين صحبت کردن استفاده کنيد
    گفتارتون از لحاظ طول گفته جملات کوتاه باشه و از کلمات ساده و متناسب با سن استفاده کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام
    باتوجه به اينکه شروع زودهنگام درمان لکنت بسيارضروري هست حتما به گفتاردرمان مراجعه فرماييدتا بعدازارزيابي تخصصي،مشاورات لازم به شماداده شودتا از تشديدمشکل پيشگيري شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • خانواده محترم لطفا به گفتاردرماني مراجعه فرماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام
    روند رشد طبيعي گفتار و زبان در کودک شما بايد مورد ارزيابي قرار گيرد همچنين تعداد و نوع خطاها در تعداد مشخصي از کلمات کاربردي و بياني در طول روز مي تواند به تشخيص و درمان لکنت کمک کند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 647 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران