ریزش مو؟

سلام خسته نباشید ریزش موهام خیلی شدید شده ب طوری که هر روز ب خاطر چرب شدن موهام مجبورم برم حمام

1 پـاسـخ

  • حمام کردن روزانه خود از عوامل چرب شدن مو ها و همین طور شدت ریزش میباشد.......ریزش مو دلایل مختلفی دارد که برخی از انواع آن با مزوتراپی یا تزریق میتواند ریزش قطع شود..........اما در مجموع باید نکات بسیار زیادی چک شود...توصیه مهم ما اینکه از توجه به تبلیغات دوری کنید به یک پزشک متخصص پوست و مو مراجعه نمایید...مشاوران مطب دکتر خلیلی.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 275 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران