۵۰
۸۵
خانــم

درد قلب؟

سلام جناب دکتر،من حدود20روزپیش،اکو ونوارقلب گرفتم بخاطراینکه میخواستم برای جراحی بستری بشم،چکاپ قلبم مشکلی نداشت،عملم انجام شد،رحم وتخمدانم خارج کردم.الان 15روزه بعدازعمل،ازهمون روزاول تاامروزمن طپش قلبم بین 90تا118هست.ازدیشب دیگه کتف درد وقفسه سینه ام درداومده.حتی پشت گردنم،فقط دیشب یه قرص پرانول 20خوردم.نمیدونم چیه مشکلم.هرمطبی تماس گرفتم نوبت واسه امروز یافردا نداره .اگه میشه لطفا راهنماییم‌.کنین.50سالمه.سپاس

بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي قلب وعروق (اينتروينشنال و کارديولوژي) در تهران