۵
۱۶
آقــا

ترس کودک از مدرسه؟

سلام .پسرمن الان 5 سالشه و پیش دبستانی میره .قبل از رفتن به مدرسه دوست نداشت بره دلیلش هم جدایی از مادر بود . یه کم بهتر شده بود ولی دوباره اوضاع بدتر شد الان گریه میکنه واصلا تو مدرسه نمیمونه .مدیر به من گفته بود که باید بزاریش بری من همین کارو کردم البته بعد از چند هفته ولی خیلی جواب منفی داد لطفا راهنمایی کنید ممنون
یه نکته دیگه اینکه پسر من اصلا دوس نداره از من جدا بشه همش میگه من تو مدرسه بمونم تو میری و دنبال من نمیای.

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس کودک و نوجوان در تهران