۲۰
۵۴
خانــم

جوش صورت؟

سلام دکتر من 20سال هست و نزدیک ب 3 الی 4 ساله درگیر جوش های صورتم هستم پزشک متخصص هم رفتم ک کرم و ژل های موضعی بهم پیشنهاد دادن و استفاده کردم و در کوتاه مدت جواب گرفتم اما بعد از قطع داروها حالا گاهی ب صورت خفیف و گاهی ب صورت شدید باز جوشام برگشته و همچنین دمنوش ها و داروهای گیاهی مختلفی هم استفاده کردم ک جواب گرفتم اما با قطع دمنوش ها باز تقریبا جوشام برگشته

آزمایش هم دادم کبدم مشکلی نداشته اما از نظر هورمونی هنوز ازمایشی ندادم و نمیدونم وضعیتم رو
سوال بنده از شما اینه ک من طب سوزنی برای صورتم انجام بدم جواب میده؟؟و اگه جواب بده برای همیشه خوب میشم یا ن ممکنه باز جوشام برگرده چون الان مهم ترین دغدغه ی بنده راحت شدنم برای همیشه از دست جوش هامه
لطفا راهنمایی کنید ممنون🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 208 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران