۴۹
۸۵
خانــم

سرطان سارکوم؟

سلام خانم دکتروقتتون بخیر اینجانب مادر خانمی دارم که 49 سال داردکه دو سال پیش بعلت درد لگن به بیمارستان مراجعه کرد و بعد از انجام بیوپسی و پاتولوژی مشخص شد که سرطان سارکوم دارد بعد از بردن پیش متخصص انکولوژی و شیمی درمانی کردن گفته شد که باید جراحی شود جراحی شدو توده دوباره اوت کرد، دوباره شیمی درمانی و دوباره جراحی ودرحال حاضر پرتو درمانی ولی تو این دو سال یک شب رو ارام و قرار نداشته از درد انواع مسکن مورفین،متادون،
اکسی کدان،چه امپول چه قرص واسه دردش تاثیری نداشته خانم دکتر به اون خدایی که می پرستیم چند بار خواسته خود کشی کنه مانع شدیم وضع مالی خوبی ام نداره کس و کاری ام نداره منم به عنوان داماداش موندم چیکار کنم اضافه کنم تمام درد ایشان لگن راست تا نوک پاهاشه فقط می خوایم ای چند سالی که زنده س درد نکشه حتی خودش میگه حاضرم قطع عضو بشم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید براتون ثواب داره 09196022930

1 پـاسـخ

بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص درمان سرطان، راديوتراپي و انکولوژي در تهران