۳۷
۶۶
خانــم

گرفتگی قفسه سمت چپ و ناراحت بودن گلو ؟

سلام وقت بخیر
بنده 37 سالمه و اوایل مهر کرونا گرفتم اونهم خفیفش رو که با قرنطینه کردن خود و خوردن قرص آزیترو مایسین و مولتی ویتامین و قرص ویتامین D3 و همچنین دم کرده کندور خوراکی و چهار گل و چهار تخم و گل ختمی خوشبختانه حالم بهبود پیدا کرد ولی بویایی و‌ چشایی نداشتم و با آب ریزش بینی و گرفتگی صدا مواجع شدم مادر شوهرم قرص روتارین رو معرفی کردن بابت باز شدن تارهای صدا و ضد عفونی کردن ریه متاسفانه با خوردن این قرص با گرفتگی قفسه سینه و یک درد خفیف وسط قفسه و درد پشت کتف و حالت گلویی که در حال سرما خوردگی هست مواجع شدم که شدت این علائم از ساعت هشت تا 1الی2شب بیشتر میشد امروز مطب دکتر رفتم و اعلامم رو ‌گفتم ایشان تست آکسیژن خون و نوار قلب و فشار م و دمای بدنم را گرفتن و اعلام کردن کرونا ندارم و اعلام کردن این اعلام مربوط به معده هستش و یکسری قرص داده ولی باز متاسفانه حالت تنگی و گرفتگی قفسه رو دارم و گلوم هم حالتش خیلی اذیتم می کنه و همش احساس می کنم هنوز کرونا دارم
هر از گاهی تک سرفه خیس دارم که وقتی سرفه می کنم همون قسمت گرفتگی تیر میکشه .
ممنون میشوم رهنمایی کنید چکاری باید انجام بدم که بهبود پیدا کنم آیا هنوز کرونا رو ‌دارم یا خیر
با تشکر

2 پـاسـخ

بازدید : 130 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران