۴۲
۸۰
آقــا

تفسیر آزمایش اسپرم؟

سلام تفسیر آزمایش اسپرم همسرم رو میخواستم همسرم 6 سال پیش تو مرکز نابار وری بانک اسپرم در پی جراحی و تخلیه بیضه چپ به خاطر کنسر بیضه ، اسپرم خودش رو نگه داشته زمان روی کارت یه سال بوده اما الان که سراغش رفتم بعد 6 سال نگه داشتن و هزینه اش رو میخوان آزمایش جدید دادیم می‌خوام ببینم الان خوبه یا اون قبلی ها در ضمن ول من رو پنج روزه شروع کرده

2 پـاسـخ

بازدید : 189 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران