پارگی صفرا؟

عرض سلام و وقت بخیر
من شنبه باید برم سونگرافی برای کیسه صفرا پزشک گفته احتمالا سنگ داری چون با خوردن غذای چرب یا شیرینی درد میگیره*(درد کم و قابل تحمل و فقط با خوردن چربی یا شیرینی زیاد). از یک نفر شنیدم که کیسه صفراش ملتهب شده بود و میگفت 2 سانت پاره شد و زد به ریه‌ش و سرفه‌هاش شروع شده بود. من 10-12 سال پیش حساسیت به فصل بهار داشتم و درمان شد شبها موقع خواب سرفم میگرفت که با درمان خوب شدم.
ولی الان دوباره اگه بخوابم سرفم میگیره ولی اصلا درد صفرا ندارم. 3هفته پیش یه بیسکوییتی خوردم که مطمئن‌ام بعد از اون گلوم به خارش افتاد بعد از 1هفته خوب شد دوباره خریدم و باز شروع شد ولی نمیدونم این بیسکوئیت حساسیت منو برگردانده یا نه. **میخواستم بدونم ممکنه صفرا پاره شده باشه و به ریه‌م زده باشه؟ اصلا امکان داره چنین چیزی بدون درد؟! چون اصلا هیچ دردی ندارم و در غذا خوردن مراعات میکنم. یا همون حساسیتم برگشته؟ کسی که کیسه سفراش پاره شده بود بهم نگفت پارگی و سرفه بلافاصله بوده یا تا مدت ها پاره شده و نفهمیده. ممکنه پاره بشه و مدت ها نفهمیم؟ چون میگفت درد بدی داشت. نوع سرفه ی من فقط خارش در گلو هست ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران