درد شدید دندان بعد از عصب کشی؟

مارال نادم

سلام خانم دکتر من دندون شماره 6 سمت چپم رو یک ماه پیش برام کار درمانش رو انجام دادن و پر کردن
ولی از روز اول احساس ناراحتی داشتم توی لثم ، هفته ی گذشته یک‌تکه از دندونم شکست و دوباره مراجعه کردم و خانم دکتر دوباره تراشید و روش پانسمان گذاشت
ولی از فردای این ویزیت دندونم آبسه کرد و شروع کردم به آنتی بیوتیک خوردن الان ورم نداره ولی درد میکنه…
چیزی که منو نگران کرده اینه که خانم دکتر گفتن ممکنه که ترک داشته باشه دندان و باید بکشیم

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب آيا دندان تون رو متخصص درمان ريشه،کارش رو انجام دادن؟ اگر متخصص درمان ريشه ،انجام نداده اند،لطفا براي بررسي کيفيت درمان ريشه،به متخصص درمان ريشه مراجعه بفرماييد اينطور که شما توضيح داديد به نظر مي‌رسد ،درمان ريشه شايد به صورت کامل انجام نشده براي ترميم تاج بايد دندان شما رو معاينه بکنم تا بتوانم راجع به ترميم تاج نظرم رو خدمت شما بگويم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشکي ترميمي و زيبايي در تهران