افتادگی مثانه؟

سلام دکتر بنده هنگام پیاده روری ویا عطسه کردن وفشار های اینگونه کنترل ادرار خود رو تقریبا از دست می دهم قبلا به دکتر مراجعه کردم وگفتن افتادگی مثانه دارم اما این مشکل کنترل ادرار رو نداشتم میخواستم بدونم ممکنه این قضیه به علت افتادگی مثانه باشه؟آیا با دارو رفع میشه یا حتما باید جراحی انجام بدم؟ممنون

2 پـاسـخ

  • سلام گلم .حتما ورزَ کژل رو در زمان پياده روي به درستي انجام دهيد و اگر در انجام اون پشکل داريد و نميدونيد کدام عضله رو بايد سفت نگه داريد حتما حضوري مراجعه کنين تا با معاينه به شما آموزش داده بشه .افتادگي مثانه در مراحل حاد با جراحي درمان ميشه در غير اينصورت فقط با انجام ورزش کژل و از نظر عفونت هم بررسي بشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 93 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران