مشکوک به آرتریت روماتوئید، ولی با بعضی از علائم بخصوص، مانند درد متقارن در مفاصل و استخوان ها، کاهش دامنه‌ی حرکتی و تب ‌‌‌؟

درود بر شما و دست‌اندرکاران
همونطور که در عنوان ذکر شد، بنده با درد شدید زانوی راست مبتلا به بیماری شدم، و به سمت کشاله‌ی ران حرکت کرد، و بصورت متقارن هیپم رو تحت تاثیر قرار داد جوری که دامنه‌ی حرکتیم به -0- هم رسید و حتی از دراز کشیدن هم عاجز بودم، همراه با درد بسیار شدید.
این درد در هیپ و نواحی ستون فقراتم هنوز حس می‌شه، شایان ذکره که مهره‌های ال 4 و ال 5 م دی‌هیدریتد شدن و بیرون‌زدگی دارن، درباره‌ی ال 1 مطمئن نیستم اما اونم مشکلی داره چون درد رو داشتم همیشه توی اون ناحیه.
روی مچ دست راستم، برآمدگی بزرگی بوجود اومده و جالب اینه که روی مفصلم نیست، کمی جلوتر هستش ینی پشت دستم، و مدام بزرگ و کوچیک می‌شه با گذشت زمان. روی زانوم هم بود ولی الان اثری ازش نیست دیگه اما وقتی روی زانوم بود خیلی درد می‌کرد و نمی‌تونستم پامو صاف یا خم کنم، هیچ‌کدوم از انگشتای دست و پام تا الان درگیر نشدن جز انگشت وسط دست راستم که ورم نداشت اما فقط یک روز درد داشتم. محل درد توی بدنم به شکل عجیبی متغیر هستش، گاهی توی شونه‌م، گاهی گردن، گاهی روی ال 1 با شدت زیاد، گاهی روی ال 4 و 5 با شدت خیلی زیادتر، در قسمت هیپ سمت چپ همیشه دردو داشتم ولی متقارنش هم درگیر می‌شد اما رفع شد. درد رو کاملن در مفصل ران و لگن حس می‌کنم، ولی کمر رو مطمئن نیستم کدوم قسمته چون تنگی کانال هم دارم و نمی‌تونم دقیق مطمئن باشم که برای سیاتیکمه یا خیر.
علاوه بر اینا چندین بار تب و بدن‌درد آنفولانزا طوری هم داشتم، سابقه‌ی خودکشی ناموفق داشتم، قرص ترامادول مصرف می‌کنم روزی 12 ام‌جی (معمولن) سیگاری هستم روزی 16 نخ، شدیدن افسرده‌م، ناامیدم، از اجتماع فراری‌م، منزوی‌م، حرف زدن بیشتر از ده دیقه با آدما خسته‌م می‌کنه، و کلن توی دنیای تاریک حقیقی خودم سیر می‌کنم.
اگر ممکنه، با توجه به عنوان سایت، اول منو راهنمایی کنید، که مریضیم چیه، باید اول به کجا مراجعه کنم، بعد درخواست ویزیت رو برام پاسخ بزنید، خیلی از شما متشکرم، هکینطور از سایتتون که رایگان مشاوره می‌ده!

بازدید : 5 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژي در تهران