۴۱
۶۴
خانــم

ام ار ای مناسب برای درد ستون فقرات و گردن و زانو و کمر؟

با سلام
من دیسک کمر و ارتروز کمر و زانو دارم از سالها قبل. 41 سالمه. در سفر قبلی که داشتم کوله سنگین بلند کردم و‌گردنم مهره هاش صدا میده. انگشت شصت پای راستم به حدی درد داره که به سختی کفش میپوشم. مفصلش صدا میده و فکر میکنم شاید اینم آرتروز باشه.
سوالم اینه که ایا لازمه ام ار ای بگیرم؟ و‌ اگر بله امکان ام ار ای از کل بدن وجود داره؟ پیشاپیش ممنونم

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي ستون فقرات و متخصص ارتوپدي، تعويض مفصل و آسيب هاي ورزشي در تهران