علت های لکه بینی در دوران پریود؟

سلام آقای دکتر عزیز،
وقت شما به خیر باشه

پریودهای نسبتا منظمی داشته ام. 70%فقط لمه بینی هست.
به طور میانگین با چرخه ی بین 25/26_34 روز
این ماه با وجود علائم سندرم پیش از قاعدگی کم سابقه(اسهال، دردهای زیر دل، درد واژن، سرگیجه) بعد از32 روزپریودشدم. با خونریزی خیلی خفیف در حد چند قطره فقط موقع دستشویی بعد از ادرار و حتی لکه بینی هم شروع نشده)
پریودهام معمولا 4 روزتا حداکثر 5روز و خیلی خفیف هست. اغلب اوقات فقط 2روز وسط خونریزی داشتم. ولی این دوره همین لکه‌ بینی و کمی خونریزی رو هم ندارم و این ماه تغییر کرده.
باید تا چه مدت صبرکنم.
یا اینکه همین حالا بهتره بررسی بشه؟ چه بررسی ارجحیت داره؟ سونوگرافی یا آزمایش خون؟
مجرد هستم.
طبق آزمایش کامل و سونوگرافی 6ماه پیش هیچ مشکلی نداشتم به جز شک به احتمال یک کیست هموراژیک یا اندومتریوما که در دوره ی بعد روز دوم پریود در سونوگرافی رد شد.
ممکنه کیست برگشته باشه و به همین خاطر باشه؟

البته تحت فشار عصبی بسیار زیاد، اختلالات اشتها(کم اشتهایی) و خواب هم بوده ام. بهترین راه تشخیص علت چیست؟ سونوگرافی ارجحیت دارد یا آزمایش خون؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. 🙏

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران