4 روز از متانول برای ضد عفونی دستام استفاده کردم؟

سلام خدمت شما دکتر عزیز و مهربان که وقت می‌گذارید و با دقت به سوال ها جواب میدید....
دکتر من 4 روز از متانول برای ضد عفونی دستام استفاده کردم حتی یه بار به صورتم هم زدم... و شاید روزی 10 بار دستم رو مثلا ضد عفونی میکردم... الان 10 روزی میشه که احساس میکنم ریه هام عفونیه یعنی زمانی که میخوام نفس عمیق بکشم سرفه میکنم و تقریبا قبل خواب احساس نفس تنگی دارم. در ضمن پشت دستم هم کاملا خشک شده و وقتی آب گرم میخوره بهش میسوزه... دکتر جان سوالم از شما اینه که این حالت ریه من بخاطر استفاده از الکل یا علائم کرونا ست و سوال دومم اینه که بخاطر چند روزی که خودسرانه از متانول استفاده کردم باید به پزشک مراجعه کنم یا نیازی نیست؟؟؟
شرمنده طولانی شد

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم شما ناشي از متانول است. براي ضد عفوني از اتانول 70 درجه استفاده کنيد. استفاده زياد هم خوب نيست. زماني که در بيرون هستيد و يا هنگام برگشت لز بيرون استفاده کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 188 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران