۲۱
۱۲۰
آقــا

مشکل معده؟

سلام
خسته نباشید
من پسر 21 ساله هستم بدو سابقه بیماری خاص و دارویی خاص
من یک ماه پیش بعد خوردن غذایی سنگین خوابیدم صبح که پا شدم احساس گیر کردن چیزی بالای معده و پایین مری داشتم این حس هنگام خوردن و نوشیدن نبود من سیگارم می کشیدم از اون روز قطع کردم پرهیز غذایی کردم چیز خای سنگین چرب و ترش نمیخوردم میوه فقط پخته و امپرازول رانیتیدین کلفاک و شربت معده استفاده کردم و این مشکلم حل شد ولی دیروز من به خاطر سرماخوردگی اولین بار میوه خام خوردم دو عدد لیمو شیرین یک عدد سیب و یک عدد هویج ناهار هم دو بشقاب سوپ که یک ساعت بعد میوه خوردن بود و یک هفته بود دوباره سیگار میکشیدم البته اینبار روزی یک نخ و دوباره این مشکل اومده سراغم
طی درمان وقتی حالت تهوع داشتم تز قرص متو کلوپرامیت استفاده کردم و به علت سرما خوردگی دو روز است از قرص کداکس استفاده می کنم و به خاطر استرس زیاد طی درمان قرص پروپرانول هم استفاده کردم رنگ مدفوع زرد رنگ بعضی اوقات قهوه ای روشن اسهال بودم که 2-3 روزه خوب شده و خون هم ندیدم نه در مدفوع و نه در یکی دو باری که استفراغ کردم
حالا سوال من اینه که جای نگرانی خست یا نه باید چیکار کنم؟

بازدید : 212 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران