آیافلوشیپ اینترونشن جهت انجام نمونه برداری داشته وامکان برداشتن نمونه ازمدیاستن وجوددارد؟

بیماراز2ماه قبل دچاردیسفونی وتاحدی دیسپنه شده درct وسونو ضایعه هیپوهترواکتیوبه ابعاد20در28میلی درناحیه ی پاراتراکئال راست مجاورت خلفی تحتانیorigin شریان ساب کلوین ولنف نودهایپواکو13در6میلی لترال به وریدژوگولارچپ مجاورت سطحی فوقانی شریان ساب کلوین چپ دیده شده پیشنهاد بررسی هیستولوژیک داده شده .درصورت امکان نمونه برداری خدمت برسیم

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي و اينترونشن در تهران