احساس خفگی؟

سلام وقت ب خیر 25سالمه علائم مثل تب لرز سر درد یا تن درد ندارم اماب مدت ی هفتس بینیم کیپه ی طرفش و کمی تنگی نفس دارم مثل زمانی ک استرس دارم انگار ی چیز سر گلومه و ته معدمه اون ازمایش20ثانیه ای رو مدام انجام میدم ن سرفم میگیره ن قفسه سینم درد میگیره اما خیییلییی نگرانم میترسم در ضمن حدود1 ماهه داروی ریه هم استفاده میکنم ب دلیل سرفه و خر خر سینه ((سیتیرزین.اسپری و ی قرص المینیومی ک اموکسی کلاو نیست))ولی شبا راحت میخوابم و تا صبح هم با بینی نفس میکشم ولی حس ادمی رو دارم ک تو دلش اشوبه و همین باعث نفس تنگیم میشه خیلی میترسم لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    مي تونه علايم سرما خوردگي معمولي باشه. به نظر من شما بيشتر اظطراب داريد و احتمالا علايم شما ناشي از اظطراب است. مايعات زياد بخوريد اگر از منزل بيرون نمي رويد داخل منزل مرتب قدم بزنيد و نفسهاي عميق بکشيد اگر تا 24 ساعت ديگر بهتر نشديد من را در جريان قرار دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران