۲۰
۶۶
آقــا

تکرر ادرار ودرد لگن و ارضا نشدن؟

دکتر جان سلام من پسری مجرد هستم 20سالمه آب منی من هنگام شهوت خارج نمیشه به جای ان ادرار خارج میشه وه دیر و به سختی خارج میشود در ضمن بیضه راستم درحد نورمال کمی کوچک تر است ولی بیضه چپم کاملا سالم است و مدتی هست که درد لگن دارم و مثانه ام خالی میشه اما احساس یه ذره ادرار تو آلت میکنم ولی ادرارم کاملا سفید است ودر بعضی مواقع یه ذره تکرر ادرار دارم سونگرافی انجام دادم پروستاتم 10 میباشد ومثانه و کلیه و بیضه ام هیچ مشکلی نداره

1 پـاسـخ

بازدید : 155 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران