لرزش، درد و ضعف دردستهاودرد ناحیه ی گردن وشانه؟

باسلام وخسته نباشید
مدت یکسال است ک همسر عزیزم لرزش دست دارد اما مدتیه این لرزشها شدید شده اند طوری هنگام واردشدن استرس به ایشان حتی قادر ب نگه داشتن یه استکان چای نیستند همچنین ب این لرزشها باید درد وضعف وهمچنین درد در قسمت گردن وشانه هاشون رو هم اشاره کرد پس از مراجعه ب پزشک داروهای نورتریپتلین 10 و گاباپنتین 100به همراهMIR تجویز شد که هنوز جوابشو نگرفتیم.این مورد رو هم باید بگم ک همسرم بشدت جوش وغصه میخورن وفشار عصبیه زیادی رو متحمل میشه.
آیا عزیزم مبتلا ب افسردگی شده اند؟یا ام اس احتمال کدام یک بیشتر هست؟
باتشکر از شما پزشک گرامی وزحمتکش

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ام اس - متخصص مغز و اعصاب در تهران