آب مروارید؟

باسلام .دوبینی در هر دوچشم مثلا دیدن دوماه کنارهم در شبها،فقط در شب دوبینی دارم و..علایم که پس از معاینه دکتر چشم پزشک گفتن آب مروارید خفیف واولیه هست الان باید عمل کنم یاخیر میشه جلوی پیشرفت آب مرواریدم را بگیرم؟ویا هزینه عمل جراحی بالیزر چه میزان هست؟ممنون میشم کمکم کنید .ممنون

1 پـاسـخ

  • با سلام
    معمولا اگر خود بيمار شکايتي نداشته باشه به تشخيص جراح چشم پزشک ميتوان صبر کرد تا به اصطلاح اب مرواريد برسه تا عمل بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 233 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران