سلام من با صداهای دور و برم مشکل دارم؟

سلام خانم دکتر خسته نباشین
من کودکی بدی داشتم
نوجوانی بدی همچنین و پدری که ازارم میداد (ازار کلامی) .
حالا اینا بماند به مدت 5 سال همسایه بالایی ای توی خونمون بود که به شدت میدویید بچش و واقعا ارامشو از ما گرفت و ما نتونستیم کاری کنیم چون پدرم براش مهم نبود و مشکل رو ازمن میدونست خلاصه که الان ازدواج کردم و امروز اولین روز زندگی مشترکم هست و الان میبینم همسایه بالایی اینجا هم بچه و شلوغی داره بااینکه ما تاکید داشتیم بالایی بچه نداشته باشه
و همسرم ادعا میکنه صدای خونه خودمون ازاردهنده یا اونجوری که باعث بشه من عرق سرد کنم تپش قلب و استرس و گریم بگیره نیست واسه همین واقعا اذیت میشم و دوس دارم درمان شم
صداهایی مثل صدای ساعت ضربه با خودکار تکون دادن پا هرچیز اینجوری اذیتم‌میکنه
صدای اتوبان صدای موتور صدای زنگ تلفن
امیدوارم مشاهده کنین و اگه نیاز به مراجعه حضوری هست منو راهنمایی کنین

بازدید : 34 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران