۵۱
۵۰
خانــم

ناراحتی دستگاه گوارش؟

سلام
مادر من از یک سال پیش از درد معده رنج میبره. چندین بار دکتر رفته تمام آزمایش های مربوط به گوارش شامل آندوسکوپی و کولونوسکوپی و ... را انجام داده . تمام آزمایش ها نشان می دهند که معده ی مادرم سالمه روده اش هم مشکلی نداره.
انواع داروها رو استفاده کرده چون علی رغم این که آزمایش ها نشان از سلامتی مادرم را می دهند همچنان دردهای شدید معده را دارد اصلا نمی تواند غذا بخورد الان طوری شده که حتی دارو هم که می خوره درد معده اش ساکت نمیشه. تمام پزشکان میگن که مادرت مشکلی نداره و هیچ دارویی نمی دهند. معده ی مادرم چون زیاد دارو خورده بسیار حساس شده و ضعیف شده شاید هم التهاب نمی دونم.
خلاصه الان چند روزی میشه که یک لقمه غذا هم نخورده چه کنیم خانم دکتر؟

1 پـاسـخ

  • سلام.ايا سونوگرافي وازمايش هم دارند؟ بهتراست داروها ي ازاردهنده معده تا حد امکان به فرم کم ضرر تر تغيير کند وحتما همراه دارو معده مصرف شود.رژيم غذايي با ادويه وترشيجات کم مصرف کند.ميوه هايي مثل هندوانه وخيار کمتر بخورد.پياز وسير فلفل دلمه ايي وچاي وقهوه کم مصرف کند.وعده هاي غذايي را بيشتر وحجم غذايي را کم کند.حتما استرس ها را کنترل کند .وشربت رکوليک روزي دوبار استفاده کنند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران