کرونا -واکسن ؟

با سلام و احترام من واکسن سینوفارم زدم دوز دوم امروز ، دیروز دندان پزشکی دندانم را کشیدم 55 سال سن دارم اکنون قرص چربی خون آترواستاتتین -لوو تین برای کم کاری گواتر و کفالکس برای عفونت زیر بغل ام میخورم آیا ادامه دهم -
فرزندم مشکوک به کرونا بود دو هفته است از من دور است آیا میتوانم امروز آنها را ملاقات کنم

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي - داخلي -عفوني - اطفال - دوره تشخيص و درمان کرونا از استنفورد آمريکا در تهران