ترک اعتیاد قمار و شرط بندی ؟

سلام بنده دوساله اعتبار به قمار پیدا کرده ام که روز اول با یک د
سایتی روبه رو شده ام که5هزار تومان به من هدیه داد و بعد اون پنج هزار تومان کردم500 هزار تومان و باختم که بعد از خودم پول گذاشتم و پول خوردم را هم باختم و هی گفتم باختم را جبران کنم که روز به روز بیشتر شد باخت های من و از اون جا باعث شد که دو سالی هست من به قمار اعتیاد پیدا کنم و مبلغ 25 ملیون تومان تا حالا توی دوسال در سایت های مختلف شرط بندی باخته ام و می‌گوییم ترک کنم اما وسوسه میشوم و نمی‌توانم و پولی هم که به دستم میاد باید آن پول را هر طوری شده به شخصی بدهم که به حساب من انتقال دهد و من قمار کنم و پولی و یک ریالی در حساب و جیب خود به خاطر اعتیاد به شرط بندی باقی نمی‌گذارم بمونه و خودم هم لنگ میشوم برای1000 تومان و به مادر و پدرم روی می‌آورم برای پول و یا جیغ داد میکنم با دعوا از خانواده پول میگیرم10تومان20تومان برای این کار قمار بازی و تا حالا با برادرم زیاد دعوام شده و با هم کتکاریمون شده سر همین قمار و تا حالا دو عدد گوشی از بنده برادرم شکسته و نمیتونم قمار را تکرار کنم و زیادبه خاطر این سایت ها من حفت فحاشی کتک خوردم مالم گوشی همه را ازدست دادم توی بدهکاری گیر افتادم و تا قمار میکنم مبلغی برنده میشوم شاد و شنگول میشوم تا باخت میکنم اعصاب خورد میشه حالم بد میشه احساس دل گرفتگی و اضطراب میکنم دیگه دلم به هیچ کاری نمیاد دست بزنم یا برم سر کار قبلن هم سر کار رفتم همه پولامو باختم براز خود نتوانستم چیزی بخرمحتی یکسانی کرایه ماشین که به مادرم روی می‌آورم برای پول که همون را هم وسوسه میشوم و میبازم در سایت ها و خواب شبانه بنده هم به هم خورده و تا صبح بیدارم هر شب استرس افسردگی گرفتم کو نمی‌دانم این سایت ها را ترک کنم لطفا خواهش میکنم خواهش میکنم دقیق دقیق یک کمکی عادلانه دوستانه به بنده بکنید چه کلر کنم از شر اعتیاد این سایت ها خلاص شوم هر کاری کیکنگ نمیتوانم شاید از کمک شما بنده به آرامش و ترک این سایت ها را رسیدم و از خداوند و امام حسین طلب دعا برای شما خلستم که هر چی بخواهید به شما بدهد لطفا کمک کنید فقط کمک من منتظرم ممنون ببخشید دست شما درد نکنه منتظر جوابم اذیت شدم دیگه خالم بده از خودن حالم بهم میخوره دیگه

6 پـاسـخ

بازدید : 117 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران