٢٣
٥٨
خانــم

سیاه شدن رگهای پشت زانو به طرف ران؟

با سلام
بنده 23 سال سن دارم الان بچه دومم رو باردارم (8 ماهه) متأسفانه حدود دو ماهی هست كه رگهای پشت زانوی راستم به طرف ران سیاه شدن با مراجه به دكتر و نظریه آن از جوراب واریس استفاده میكنم كه متأسفانه به جز كاهش درد تأثیر دیگه ای نداشته از طرفی هم از خطر آمبولی شدنش خیلی نگرانم خواهشاً جهت درمان راهنماییم كنید آیا هنگاه زایمان كه به احتمال خیلی زیاد سزارین خواهد بود آمپول بی حسی خطری برایم دارد یا نه!؟جهت درمان خواهشاً راهنماییم كنید
با سپاس

2 پـاسـخ

  • سلام..اين رگهاي واريسي واضح براي ترومبوامبولي يک امتياز ميگيره.ولي چون کم سن هستيد و زايمان زير 3 هستيد و احتمالا چاق هم نيستيد(البته دونستن قد تون براي نسبت قد به وزن مهمه)توي بارداري نياز به درمان براي جلوگيري از آمبولي نداريد.ولي اگر زايمانتون سزا ين باشه،بعد از عمل نياز به هپارين براي جلوگيري از امبولي داريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام با آرزوي سلامتي براي شما الان بهترين درمان شما همان جوراب هاي واريس هست و اگرريسك فاكتور ديگري براي آمبولي نداشته باشيد واريس به تنهايي ريسك زيادي نداردو نكته بعدي اينكه بيهوشي به روش بي حس شدن خطر آمبولي كمتر داره و با شرايط شما مناسب تره و البته نظر متخصص بيهوشي شرط اول هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 277 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران