سن: 24 وزن: 63 جنسیت: خانم

مشاهده خونریزی در ماه اول مصرف متفورمین و قرص ترکیبی و اقدام به بارداری؟

با سلام وقت بخیر .
من حدود یک ماه پیش دوبار پریود شدم در فاصله 10 روز . از روز سوم قاعدگی دکتر زنان رفتم وگفتن ک تنبلی تخمدان دارم یکم و قرص متفورمین و فولیک اسید و دروسبلا 28 عددی (24تا صورتی و 4 قرص دارونمای سفید)بهم دادن
شبی یکی مصرف میکنم و الان رسیدم ب 26 تا قرص ،یعنی فقط 2 تا دارونما مونده ک هنوز مصرفش نکردم و امروز متوجه خونی شدن شدم .حالا نمیدونم این خون برای پریودی بوده یا چیز دیگه ای .

یعنی مشکلی پیش اومده که هنوز قرص تموم نشده و من خونی شدم؟؟؟
ایا میتونم از فردا مصرفش نکنم و اقدام ب بارداری کنم؟

23 فروردین 1405 - 20:29

38 بازدید

🟠 تا به‌اکنون پاسخی از سوی پزشکان ثبت نشده است

هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

مشاهده خونریزی در ماه اول مصرف متفورمین و قرص ترکیبی و اقدام به بارداری

خونریزی در روز ۲۶‌ام مصرف قرص‌های ترکیبی (۲۴ قرص فعال و ۲ قرص دارونما) معمولاً نشانه‌ای از خونریزی قطع دارو (Breakthrough Bleeding) یا شروع قاعدگی طبیعی قبل از پایان بسته است و لزوماً به معنای خطای مصرف نیست. در بسیاری از موارد، تغییرات هورمونی یا شروع درمان جدید می‌تواند باعث لکه‌بینی یا خونریزی شود که تا پایان بسته ادامه یابد. در حال حاضر توصیه می‌شود مصرف قرص‌های فعال را قطع نکنید و طبق روال پیش بروید تا دوره کامل بسته تکمیل شود؛ قطع ناگهانی دارو می‌تواند تعادل هورمونی را به هم زده و خونریزی را تشدید کند. برای اقدام به بارداری، بهتر است پس از تکمیل دوره قرص و با مشورت پزشک متخصص، زمان مناسب را برای شروع بررسی کنید، زیرا مصرف متفورمین و تنظیم سیکل قبل از بارداری ضروری است. جهت دریافت مشاوره دقیق‌تر و برنامه‌ریزی برای بارداری، لطفاً با پزشکان متخصص زنان و زایمان دکتریاب تماس بگیرید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص زنان و زايمان به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه