گوارشی مشکل روده؟

سلام 4سال پیش با کم خونی شدید درد مبهم و شدید لگن تا انگشتای پام شکم و تهوع شدید داشتم 2ساله پولیپ2سانتی روده برداشتم تحت نظرم باسابقه کنسر خاله ها که هرسه موردم دارم رحم تخمدان بعلت توده مهر96 تخلیه شده روده وسینه هر6ماه کنترل میشه 3ماهه درد دور و بالای ناف و سمت چپ از پایین شکم خیلی درد دارم با فشار این قسمتها سمت راستم درد دارم یکی میگه چیزی نیس یکی میگه چسبندگی و التهاب روده وبواسی کوچیک داری البته 25 ساله شقاق دارم 5سال خیلی خونریزی و درد داشتم لطفا راهنمایی کنید از درد شبا خواب ندارم ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام
    شما سال قبل سوالي در دکتر ياب مطرح کرديد خواستم بپرسم مشکل شما حل شد اگر سوالي هست بپرسيد در خدمتم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
بازدید : 657 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغین در تهران