۲۰
۹۰
خانــم

ترس و مشکل در خوابیدن؟

سلام وقتتون بخیر
من حدود یکماه پیش یه اتفاقی برام افتاد که حس کردم جن‌دیدم( شاید گفتنش خنده دار بنظر بیاد ولی من واقعا داشتم قبض روح میشدم😂) و خب بشدت جیغ کشیدم و اینا...
بعد از اینکه جیغ کشیدم چون نصفه شب بود و همه رو بیدار کرده بودم، از طرفی هی میگفتم ببخشید، و از طرف دیگه بابت تصور مسخره ام همراه با کریه داشتم میخندیدم
از اون ببعد واکنشم در برابر هرچیزی خنده هست، احساس دیوانه بودن میکنم، عصبی ام میخندم باید گریه کنم میخندم، و اذیتم از این بابت
و هنوز هم سر اون مسئله شبا ترس تو حونم هست و خوابم نمیبره
و کلا خوابم مختل شده
چیکار باید بکنم؟🥺🥺🥺

3 پـاسـخ

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران