۳۹
۵۵
خانــم

سوختگی صورت با لیزر دایود؟

سلام خسته نباشید
دکتر من حدودا دوماه پیش، تیرماه ی قسمت از صورتم با لیزر سوخت، و ی لک قهوه ایی رنگ ایجاد شده.. و تا ب امروز این لکه نرفته باوجودی که از کرم ترمیم کننده های مختلفتی مثل cica، یا سیگل ، پماد شوختگی الفا.. استفاده کردم هیچ فرقی نکرده..و چن روز پیش ی ژل بهم دادن ب اسم silicone scare-gel (RejuvaSil)
ک اینم باعث نشده این لک از بین بره..این لک روی چونه و خط لبخندم هس.. میشه کمکم کنید لطفا ...

4 پـاسـخ

  • سلام...به مدت دو ماه از کرم روشن کننده درماوايت دکتر ژيلا شب موقع خواب استفاده کنيد...ضد آفتاب هم مداوم استفاده کنيد در طول روز....اگه خوب نشديد حتما به مطب مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    تيرگي هاي بدنبال التهابات و سوختگي گاهي بدون درمان نيازمند زمان طولاني براي بهبود مي باشد. اکثر کرمهاي مصرفي شما،کرمهاي ترميمي هستند،جهت تسريع در روند بهبود تيرگي بايد از کرمها و تزريقات با خاصيت روشن کنندگي استفاده کرد.
    لطفا جهت ويزيت مراجعه بفرماييد .
    بيمارستان رسول اکرم،روزهاي چهارشنبه بعد از ظهر،از ساعت 2،دکتر بازرگان

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • کرم هاي ترميم کننده فقط براي همان يکهفته و رفع قرمزي مختصر و خشک شدگي ها کاربرد دارد انهم مقدار کمي و روزانه 2 الي 3 بار.........ليزر ها مو معمولا نهايت موجب خشکي و التهاب تا چند روز ميشوند که طبيعي است ....اگر سوختگي با ليزر باشد در دوره يکماه برطرف ميشود اما ايجاد لک که نياز به معاينه پزشک تان دارد مراحل درماني ديگري نياز دارد ( حتما به پزشک ليزرتان مراجعه و بدون وسواس و استرس خشکي و تغيير رنگ را درمان کنيد ).

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    باتوجه به اينکه به کرمهاي موجود جواب نداده بايستي تحت نظر پزشک از کرمهاي ترکيبي استفاده نماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 499 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران