۴۰
۷۵
خانــم

دردوسوزش شدید کتف؟

سلام،نزدیک یک ساله دردوسوزش شدید در طرفین ووسط کتف رادارم طوریکه اصلا نمیتونم بخوابم وطوریکه به محض دراز شدن سوزش ودرد بیشتر هم میشه وپتو یا بالشت لوله میکنم وزیر کتف میزارم،لطفا راهنمابی کنبد چکارکنم یا چی مصرف کنم،دسترسی آسان به پزشک حاذق فعلا ندارم.ممنون.دیسک خفیف گردن درمهره c5,6وc6,7 دارم ممکنه مربوط به اون باشه یادرد دیگری است،لطفا بفرمایید خیلی اذیت هستم

1 پـاسـخ

  • با سلام و احترام، همونطور که مي دونيد شرط اصلي تشخيص و درمان درست معاينه است. درد شما ممکنه منشا از گردن، عضلات يا اعصاب ناحيه اي داشته باشد. بعلاوه علل قلبي يا ريفلاکس معده هم مي تونند چنين تابلويي ايجاد کنند. درمان بسته به علت بسيار متفاوت است، و از دارو تا فيزيوتراپي تا جراحي هاي ازادسازي اعصاب مي تونه متغير باشد. لذا توصيه مي کنم در اسرع وقت مراجعه حضوري داشته باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي و ستون فقرات ، نوار عصب و عضله در تهران