نه ماهه
۹کیلو و۵۰گرم
آقــا

وابستگی شدید درکودک زیر یک سال؟

سلام من کودک نه ماهه ای دارم که شدیداً به مادرش وابسته است آیا داروی خاصی برای این مشکل وجود دارد؟

3 پـاسـخ

  • سلام، خير دارو لازم نيست...بچه در اين سن اضطراب جدايي را تجربه مي کند که تا سن 2الي 3سالگي کاملا طبيعي است، توصيه فقط اين است؛ امنش کنيد و به او توجه و محبت نشان دهيد تا اين فاز هم مثل ساير مراحل رشد رواني کودک به سلامت سپري شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 517 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران